152012Nov

Amazon livrează Kindle Fire HD mai devreme decât a anunţat iniţial


Kindle Fire HD, tableta de 8,9 inchi de la Amazon a început să fie livrată, cu aproape o săptămână înainte de termenul anunţat de producător în momentul prezentării din septembrie, informează CNet.

Cu un preţ de pornire de 299 de dolari, modelul 4G LTE va ajunge în mâinile clienţilor începând de săptămâna viitoare şi va veni la pachet cu un program de date de doar 49,99 dolari pe an.

În Statele Unite, doritorii îşi pot achiziţiona tableta de pe site-ul Amazon sau din sediile unor retaileri ca Best Buy, Staples sau Radio Shack.

“Kindle Fire HD a devenit cel mai bine vândut produs Amazon încă de la lansare, înainte ca noi să începem să livrăm cea mai bună tabletă pe care am construit-o”, a declarat Dave Limp, vicepreşedinte Amazon.

Modelul de 8,9 inchi are un display cu rezoluţia de 1920X1200 HD, cu o densitate de 254 de pixeli per inch, o cameră HD pe faţă pentru fotografii şi apeluri video, două difuzoare stereo şi o durată de viaţă a bateriei de aproximativ 10 ore.

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/amazon-livreaza-kindle-fire-hd-mai-devreme-decat-a-anuntat-initial-192240.html

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply