282012Nov

Adevărul despre mesajul de pe Facebook privind drepturile de autor. Citiţi comunicatul oficial al companiei


Un mesaj despre drepturile de autor pe Facebook a provocat rumoare în rândul utilizatorilor reţelei de socializare, în ultimele zile.

Mesajul, care prezenta „noua politică Facebook” şi prin care utilizatorii erau îndemnaţi să-şi protejeze informaţiile postate, s-a răspândit cu rapiditate pe site. Acesta suna în felul următor: “Ca răspuns la noua politică Facebook, declar că deţin drepturi de autor pentru toate datele personale, imagini, înregistrări video (în conformitate cu Convenţia Berner). Acordul meu este obligatoriu pentru folosirea acestora în scop comercial”.

Potrivit unui comunicat oficial emis de reprezentanţii Facebook, mesajul nu conţine nici o informaţie oficială, fiind doar o simplă scrisoare în lanţ.

Conform regulamentului nostru, utilizatorii deţin propriul conţinut si propriile informaţii pe care le distribuie în reţea. Utilizatorii sunt cei care controlează modul în care aceste informaţii sunt folosite sau răspândite. Aceasta a fost politica Facebook dintotdeauna şi aşa va rămâne“, se arată în comunicatul Facebook.

Acesta este mesajul care circulă pe Facebook:

 

 

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/adevarul-despre-mesajul-de-pe-facebook-privind-drepturile-de-autor-cititi-comunicatul-oficial-al-companiei-193746.html

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply