142012Oct

Acuzații UIMITOARE la adresa Google. Românii sunt și ei în pericol


Google nu este tocmai străin de afirmațiile conform cărora invadează intimitatea clienților, însă acum motorul de căutare va fi adus în fața instanței pentru a răspunde acestor acuzații.

Reprezentanții Google cer unui judecător federal să renunțe la un proces împotriva Gmail, deoarece reclamanții nu pot dovedi în mod explicit faptul că corespondența lor este ilegal monitorizată de serviciul de e-mail.

Brad Scott și Todd Harrington sunt reclamanții care încearcă să demonstreze că Gmail efectuează scanări clandestine de email-uri pentru cuvinte și conținut, interceptarea intenționată a comunicațiilor private, fără a obține permisiunea utilizatorului.

Google pe de altă parte susține că numai computerele scanează email-urile, dar nici un ochi uman nu poate vedea conținutul mesajului.

Cu toate acestea, acuzatorii spun că numai această practică a Google este suficientă pentru a aduce compania în faţa justiţiei, pentru că este similară cu interceptările.

Source Article from http://www.antena3.ro/high-tech/acuza-ii-uimitoare-la-adresa-google-romanii-sunt-i-ei-in-pericol-187734.html

Service Calculatoare Constanta – numarul 1 in servicii IT


Leave a Reply